Kätilötalon ryhmät

Raskaanaoleville

Synnytyksen liike ja rytmi -kehollinen synnytysvalmennus

(4 x 1,5h), hinta 120€. Raskaanaoleville, jotka haluavat tutustua synnyttävään kehoonsa harjoitteiden kautta. Synnytys on myös fyysinen koitos. Etsitään itselle sopivia synnytysasentoja ja liikkeitä. Kokeillaan rentouttavia hengitysmenetelmiä ja ääntä. Lisänä lantionpohjan sekä suorien vatsalihasten erkaumaharjoitteita.

4 x 1.5h
tiistaisin  marras-joulukuussa klo 15-16.30
20.11. & 27.11. & 4.12. & 11.12.2018
Synnytysvalmennus, ensipäivät ja vauvanhoito

Kurssit löytyvät täältä.

 

Gua sha loppuraskaudessa ja synnytyksessä

Guasha on tehokas apu raskaanaolevan loppuraskauden vaivoihin. Kurssilla harjoitellaan myös, miten synnytyksessä rentouttaa ja  lievittää synnytyskipua. Kannattaa tulla synnytyskumppanin/nien kanssa, jotta Gua sha on tuttua ja rauhoittavaa rutiinia itse synnytyksessä. Kaikki synnytyskumppanit voit tuoda mukaan samaan hintaan.

Kurssilla guashataan pareittain. Runsas materiaali takaa, että muistat pisteet vielä kurssin jälkeenkin. Kurssi pohjaa klassiseen kiinalaiseen lääketieteeseen (TCM). Kurssilla voit ostaa mukaasi myös Guasha -kamman.

114 €      3h    sis. ALV    sis. synnytyskumppanit
MA 19.11.2018 klo 16-19

 

Akupainanta loppuraskaudessa ja synnytyksessä

Akupainanta on tehokas apu raskaanaolevan loppuraskauden vaivoihin. Kurssilla harjoitellaan viisi superpistettä, joilla käynnistää synnytystä, voimistaa supistuksia sekä lievittää synnytyskipua. Kannattaa tulla synnytyskumppanin/nien kanssa, jotta akupainanta ja pisteet on tuttua ja rauhoittavaa rutiinia itse synnytyksessä. Kaikki synnytyskumppanit voit tuoda mukaan samaan hintaan.

Kurssilla tehdään akupainantaa yksin ja pareittain. Kurssilla mukana myös raskaanaolevia. Runsas materiaali takaa, että muistat pisteet vielä kurssin jälkeenkin. Kurssi pohjaa klassiseen kiinalaiseen lääketieteeseen (TCM).

114 €      3h    sis. ALV    sis. synnytyskumppanit
Keväällä 2018

Ilmoittaudu kurssille

Synnytyksen jälkeen

Korsetti kuntoon synnytyksen jälkeen
(4 x 1,5h), hinta 120€

Onko ryhti ja vatsalihakset hukassa, maha pömpöttää selkää jomottaa ja pissa lirahtelee? Sopii heti synnytyksen jälkeen, kun muuta liikuntaa ei vielä kannata aloittaa. Vauvan voi ottaa mukaan. Sopii myös tovi sitten synnyttäneille. Taaperoisille ja isommille kannattaa keksiä muuta tekemistä.

Synnyttäneille, jotka haluavat löytää kadonneen korsetin: lantionpohjan ja vatsalihakset. Treenataan lempeästi lantionpohjaa sekä suoria vatsalihaksia. Pohjana jooga- ja Cantienica-menetelmät sekä Ira Rissasen opit erkaumasta.

Marraskuu: 20.11.-11.12.2018 Tiistaisin klo 10:00 – 11.30

Naisille

Akupainanta vaihdevuosien tukena 3h

Pienryhmässä opetellaan vaihdevuosien itsehoitoon sopivia akupisteitä ja tekniikoita. Kurssilla tehdään akupainantaa yksin ja pareittain. Runsas materiaali takaa, että muistat pisteet vielä kurssin jälkeenkin. Kurssi pohjaa klassiseen kiinalaiseen lääketieteeseen (TCM).
114 €  sis. ALV. Kurssi tulossa 2019

 

Akupainanta kuukautisten tasapainottamiseen 3h

Pienryhmässä opetellaan kuukautisvaivojen itsehoitoon sopivia akupisteitä ja tekniikoita. Kurssilla tehdään akupainantaa yksin ja pareittain. Runsas materiaali takaa, että muistat pisteet vielä kurssin jälkeenkin. Kurssi pohjaa klassiseen kiinalaiseen lääketieteeseen (TCM).
114 €  sis. ALV. Kurssi tulossa 2019

Akupainanta stressin lievitykseen 3h

Pienryhmässä opetellaan stressin lievitykseen sopivia akupisteitä ja tekniikoita. Kurssilla tehdään akupainantaa yksin ja pareittain. Runsas materiaali takaa, että muistat pisteet vielä kurssin jälkeenkin. Kurssi pohjaa klassiseen kiinalaiseen lääketieteeseen (TCM).
114 €  sis. ALV  Kurssi tulossa 2019

Akupainanta naisen seksuaalisuuden tukena 3h

Pienryhmässä opetellaan seksuaalienergian nostoon sopivia akupisteitä ja tekniikoita. Kurssilla tehdään akupainantaa yksin ja pareittain. Runsas materiaali takaa, että muistat pisteet vielä kurssin jälkeenkin. Kurssi pohjaa klassiseen kiinalaiseen lääketieteeseen (TCM).
114€ sis ALV. Kurssi tulossa 2019