Yhteystiedot ja EU-tietosuoja

Ota suoraan yhteyttä haluamaasi kätilöön tai täytä alla oleva yhteydenottolomake.

Anu_400x600px
Kätilö, akupunktioterapeutti Anu Lampinen
050 3019631
anu@katilotalo.fi

vastaanotto

Kätilötalo

Ristolantie 4A, Helsinki 32

Kätilötalo perustettiin kokonaisvaltainen kätilötyö mielessä. Vuodesta 2010 Kätilötalon lempeät kätilöt ovat tarjonneet kätilö ja kätilödoula palveluita pääkaupunkiseudun synnyttäjille ja perheille. Lue, kuinka Kätilötalo sai alkunsa.

Yhteydenottolomake:

  EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen seloste:

  Mitä tietoja keräämme?

  Kätilötalolla keräämme tietojasi ajanvaraukseen, laskutukseen, hyvän hoidon takaamiseksi sekä suostumuksellasi mainostuslistaan. Keräämme vain näihin tarvittavia tietoja. Ajanvarausrekisteriin tarvitsemme nimesi ja yhteystietosi. Laskutukseen tarvitsemme lakisääteiset laskuun ja maksuun tarvittavat tiedot. Korkeatasoisen hoidon takaamiseksi pidämme potilasarkistoa. Kurssien ja koulutusten mainostamiseksi voit halutessa tilata uutiskirjeen.

  Voit tarkistaa ja oikaista tietosi

  Jos haluat lisätietoja rekistereistämme, niin voit tehdä kirjallisen pyynnön nähdä tietosuojaselosteemme tai nähdä omat tietosi. Sinulla on oikeus vaatia kirjauksen korjaamista. Sinulla on myös oikeus pyytää poistamaan henkilötietosi rekistereistämme. Potilasrekisteriin liittyy lakisääteinen säilyttämisvelvollisuus, joka menee tämän oikeuden ohi.

  Miten käytämme tietojasi?

  Samalla tavoin kuin pidämme huolta sinusta, niin pidämme huolta myös tiedoistasi. Keräämme tietojasi vastuullisesti ja yksityisyyttä kunnioittaen. Potilaslaki määrittelee potilastietojen käsittelystä ja säilytyksestä, mutta myös asiakastiedot ja mainontarekisteri säilytetään asianmukaisesti.

  Asiakasrekisterin avulla ajanvaraus- ja peruutukset sujuvat. Ajanvarauspaikkoja on kaksi: Vellon ajanvaraus, josta tulee ajanvaraustiedot sähköpostiin ja Paperinen ajanvarauskalenteri. Asiakasrekisteriin tarvitsemme nimesi ja puhelinnumerosi.

  Potilasrekisteriin tarvitsemme riittävät henkilötiedot, jotta voimme identifioida samannimisetkin ihmiset sekä riittävät potilastiedot hyvän hoidon ja hoidon jatkuvuuden takaamiseksi. Kotikäynneillä tarvitsemme osoitetiedot. Tätä rekisteriä sitoo potilaslaki. Potilasrekisterimme on paperinen ja se säilytetään lukollisessa kaapissa työpaikalla.

  Mainonta- ja markkinointirekisteriin pääsee vain tilaamalla uutiskirjeen nettisivuilta.

  Nettisivuilla olevan sähköisen yhteydenottolomakkeen yhteys on SSL-suojattu.

  Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

  Säilytämme tietojasi niin kauan kuin niitä tarvitaan alkuperäiseen käyttötarkoitukseen tai kunnes lakisääteiset velvollisuuden säilytyksestä täyttyvät. Saat tästä lisätietoja tietosuojaselosteestamme.

  Missä säilytämme tietojasi?

  Käsittelemme tietosi Euroopan unionin/Euroopan talousalueen sisällä. Paperiset ajanvaraus- ja potilastiedot säilytetään lukollisessa kaapissa. Mainonta- ja markkinointirekisteriin antamasi tiedot sijaitsevat sähköisenä Mailchimp:in suljetulla sivustolla.

  Tietolähteet ja tietojen luovuttaminen

  Tietoja saamme vain sinulta. Emme luovuta mitään tietoja kolmansille osapuolille, ellei sinulta ole kysytty lupaa. Lakisääteinen kirjanpito menee kirjanpitäjälle ja lakisääteiset maksutiedot kulkevat maksutavan mukaan pankin ja maksupääteyhtiön kautta. Tietoturvaloukkauksien estämiseksi teemme parhaamme, mutta jos niin käy, olemme yhteydessä sekä viranomaisiin, että kohteeksi joutuneisiin asiakkaisiimme.