Kätilöille ja terveysalan ammattilaisille

Kädentaitokurssit terveysalan ammattilaisille sisältävät paljon käytäntöä ja harjoituksia. Kurssin sisältö muodostuu osallistujien synnytysroolin mukaan: kätilö, doula tai lääkäri. Kursseilla max. 15 osallistujaa.

Uutiskirjeemme tarjoaa sinulle tietoa tulevista kursseista, kun olet kiinnostunut tulemaan tai jo tulossa Kätilötalon kurssille.

Tilaa Kätilötalon uutiskirje

Akupunktio/guasha/ kiinalainen lääketiede -koulutukset löydät Akupunktiotalosta.

ELOKUUSSA 2023 alkaa vihdoin akupunktiokurssi kätilöille.

Kädentaitokurssit:

terveysalan ammattilaisille sisältävät paljon käytäntöä ja harjoituksia. Kurssin sisältö muodostuu osallistujien synnytysroolin mukaan: kätilö, doula tai lääkäri. Päivät tarkentuvat myöhemmin. Ilm. anu@katilotalo.fi Hinta: 114€/ ilta (sis. ALV 24%)

Vesisynnytys-kurssi (3h)

Matkaamme vesisynnytyksen kätilöesikuvamme Cornelia Enningin jalanjäljissä. Vesi on hyvä elementti raskausaikana, synnytyksessä ja vauvan kanssa. Opit miksi ja miten vettä voi hyödyntää.

Akupainanta synnytyksessä-kurssi (3h)

Akupainanta on aina mukana kulkeva apu todelliseen käyttöön. Kurssin pääaiheet: synnytykseen valmistautuminen, synnytyskipu.

Gua-sha synnytyksessä-kurssi (3h)

Gua-sha on hoitomuoto ja apu moneen vaivaan. Kurssilla keskitytään raskaus-, synnytys- ja lapsivuodeaikaan.

Akupainanta synnytyksessä-jatkokurssi (3h)

Aikaisemman kurssin käyneille oppia syventämään. Sisältö muodostuu kurssilaisten tarpeista.

Oksitosiinin nostatus synnytyksessä-kurssi (3h)

Rakkaushormoni oksitosiini on yksi tärkeimmistä synnytykseen vaikuttavista yksittäisistä tekijöistä. Opit kurssilla taitoja, joilla otat hormonin avuksesi. Taskuun saat tietoa, miten ja miksi hormonia nostatetaan. Synnytyksessä oksitosiini lievittää kipua ja vauhdittaa synnytystä. Synnytyksen jälkeen oksitosiini nostattaa maitoa. Se on myös rauhoittumisen, positiivisen sosiaalisen kanssakäymisen, rakastumisen ja kiintymisen hormoni.

Rebozo synnytyksessä-kurssi (3h)

Rebozo -liina on kotoisin Etelä-Amerikasta. Sillä voidaan rentouttaa ja hoitaa sekä raskausaikana että synnytyksessä. Kurssilla keskitymme erityisesti lantioon synnytyksessä ja liinan käyttöön kivunlievityksessä, vauvan optimitarjonnan kääntämiseen sekä sulkemisrituaaliin.

Lantio synnytyksessä-kurssi (3h)

Ei-optimaalinen vauvan asento voi aiheuttaa synnytyksen keston pitenemistä ja kivuliaampaa synnytysmatkaa. Kurssilla käydään lyhyesti läpi lantion biomekaniikkaa ja harjoitellaan erilaisia tekniikoita, joilla auttaa vauva parempaan asentoon ja tarjontaan. Voidaan tehdä raskausaikana tai synnytyksessä.

Napsi yksi kurssi tai tule kaikille. Vähän teoriaa ja paljon työkaluja omaan työhön. Imoittautua voit täällä.